Effektiviseringar
Energioptimering

Ni kan gå tre väger då det gäller energioptimerimng.

 

1. Köp in en tjänst som försöker minska energianvändningen under befintliga förutsättningar.

 

2. Köp in en energikartläggning och åtgärda som Ni finner lönsama och sedan köper Ni in en tjänst som energioptimerar Er fastighet.

 

3. Ni går på vårt energikoncept som innehåller delar av energikartläggning och får en lista på åtgärder och en ramhandling samt övriga handlingar inför en entreprenad. Vi hjälper Er med att plocka in offerter och bedömmer dem. Vi gör också energioptimeringen åt Er. Avtalstiden avgör Ni.

Effektivisera lokalytorna
  • Skolor
  • Förskolor

 

Vi hjälper Er att gå igenom Era lokaler och hitta effektiviseringsmöjligheter. Vi har en väl utarbetead process för att lyckas och få gehör i orgnisationen.

Kontakta oss


Vad ska beställaren tänka på?

Fundera på om Ni verkligen vill ta tag i Era kostnader som berör energianvändningen eller om det är för att förbättra samvetet. Men för att komma dit bör Ni ta reda på vad Ni kan göra och vad är kostnaden. Kan vara lämplig om Ni anlitar oss för att sätta upp de ekonomiska kraven. Men det menas att Ni sätter upp vad varje sparad kWh får kosta i investering.

 

Om en kWh kostar 1 kr kanske det inte är bra om investeringen är 50 kr för att spara denna kWh. lämpligare är kankse 10 kr, men det beror på vilken åtgärd det är och vad är avskrivningstiden är för åtgärden.

 

Om Ni kontaktar oss ska vi hjälpa Er med vägvalet så att det passar Er och Er ekonomi.

RME är lösningen för dina problem
INFORMATION

ÖPPET VARDAGAR 07:00 TILL 18:00

KONTAKTA OSS:
info(at)ricman.eu
Telefon: 0708- 81 86 74
Copyright © 2022 RicMan Energy